Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

ürkü bar sayesinde karınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış strüktürlabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dünyaa rast oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem katkısızlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Bapnın bediiyat örgüsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun esrarın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve yangın kapısı başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması derunin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek işlem adımları genellikle şunları sineerir:

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Müstacel çıkış bapları gestaltsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların mirlıca özellikleri süflidaki gibidir:

Report this wiki page